Luxfunk Party Gyulán! – DJ Hangya és Whiteboy az Ikonban!

Luxfunk Party 2017.03.18. @ Ikon, Gyula

Az idén tíz éves Luxfunk Radio és csapata Gyulára látogat! A felnőtteknek szóló Luxfunk Funky & RnB Party-sorozat vendéglátója 2017. március 18-án szombaton a gyönyörűen felújított gyulai Ikon Lounge & Grill, amit Békés Megye régi partyzó közönsége még Lido Disco-ként ismerhet a ’80-as, ’90-es évekből. Gyertek felnőtt barátaink, gyűljünk össze úgy, mint régen! Ez nagyon Funky lesz!

A zenét a Luxfunk Radio 20 fős lemezlovas csapatából ezen az estén DJ Hangya és Whiteboy szolgáltatja. A ’70-es, ’80-as évek Funky kedvenceit a ’90-es évek RnB és Hip-Hop csemegéivel fűszerezik majd. Conga show is lesz, a ritmust Valentino diktálja majd. Valentinoról itt lehet nézni videót, ahogy tök durván tolja. Igaz, a videóban nem Funky-ra üti a bőrt, de mi már tudjuk, milyen, amikor dög Funky-t kap a fülébe! 😉 A libabőr garantált.

Erre a bulira nem csak a gyulai Funky-arcokat várjuk, hanem Gyula vonzáskörzetéből és az egész országból szeretettel látunk mindenkit, aki szereti a fekete zenét és szívesen élné át velünk a libabőrt a gyönyörű, történelmi fürdőváros szívében. Érdemes az eseményt összekötni egy csodás wellness hétvégével, hiszen ha valaki Gyulán jár, kihagyhatatlan élmények várnak rá a Várfürdőben. Napközben fürdőzés, este pedig buli velünk! Meg egy jó kis gyulai hamburger. Na? 😉

A Luxfunk és Gyula

Nagy dolog ez, Funky-arcok! Mégpedig azért, mert a Luxfunk Radio ötlete annak idején Gyulán született meg. A régi gyulai Park Disco-k hangulata Kocsis Józsival és Mult Robival, valamint a ’90-es években a ’96 MHz-en működő TopFm Rádió csapata Illés Marcival az élén kiváló táptalaja volt annak, amit ma Luxfunknak hívunk. Úgyhogy itt az ideje, hogy az idén tíz éves Luxfunk Gyulára is vigyen libabőrt. Köszönjük a meghívást az Ikonnak!

Helyszín: Ikon Lounge & Grill, Gyula, Városház u. 1.
Nyitás: március 18. szombat, 21:00 óra
Belépő a helyszínen érkezéskor váltható:
21.00 – 23.00-ig: 1000 Ft
23.00 -tól: 1500 Ft

Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, és hívd meg a bandát!
Csapjunk egy igazi dög felnőtt bulit!

Néhány kedvcsináló a bulihoz:

Rádióspot:

Whiteboy, DJ Jován & DJ Deza: Luxfunk Party a pásztói S-Clubban

Whiteboy: Luxfunk Party a budapesti Jazzy Pubban

Luxfunk Funky Szilveszter DJ Hangyával és DJ Taylorral (4 részes sorozat)

A kezdetek: a második Luxfunk Party DJ Hangyával és DJ Taylorral (teljes hanganyag)

Luxfunk Party részlet a budapesti Jazzy Pubban – Whiteboy a házban (video)

Luxfunk Party feeling DJ Hangyával, DJ Taylorral és DJ Deezzel (video)

További mixek DJ Hangyától

További mixek Whiteboytól

És a lényeg, amit senki ne felejtsen el:

Ezt érdemes megosztani!