Luxfunk Party Székesfehérváron – Grill Fun Go Dodge!

Egyéb publikálta Luxfunk

luxfunk party 161216 fv event cover okok

Székesfehérvári Funky-arcok, felkészülni! A Luxfunk Radio és a gyönyörűen felújított Dodge Garden (a régi Dodge City) csapata elhozza Nektek az igazi bizsergető fekete zenéket. December 16-án újra ébred a fehérvári Funky közösség! Akik az újjászületést elhozzák: a Luxfunk Radio lemezlovasai közül DJ Sampler és DJ Deza. Nagyon Funky lesz. Grill Fun Go Dodge!

Évek óta szó van róla, hogy kéne Székesfehérváron Luxfunk Party-t csinálni. Hallottunk rólatok, tudjuk, hogy mire vagytok képesek. Ráadásul több statisztikánkban is Budapest után Székesfehérvár vezet. Ez nem lehet véletlen. Talán a fehérváriak szeretik a Funky-t? 🙂 December 16-án pénteken a megújult Dodge Garden meghívásának eleget téve fogjuk magunkat, viszünk fekete lemezeket, sok-sok libabőrt, és veletek együtt feltámasztjuk a Funky-t itt:

December 16-án legyen Lila és arany minden! Legyen libabőrös mindenki! Gyertek és toljuk meg a Funky-t a régi fehérvári Funky-arcokkal!

Akciók
Kétféle italakcióval is készül a Dodge Garden:

  • 20%-os Kalinka vodka akció a Facebookon becsekkolóknak
  • 20%-os Johnnie Walker akció a Luxfunk V.I.P. kártya tulajdonosoknak

Zene
A ’70-es, ’80-as évek Funky bombáiról és a ’90-es évek Hip-Hop & Rnb kedvenceiről DJ Sampler és DJ Deza gondoskodik. Ők Mindketten a Luxfunk Radio oszlopos lemezlovasai, csúnyán nagy szettre lehet számítani.

Jegyek
Olcsóbb a jegy online, hármat fizetsz, négyet kapsz akcióval! (ez az akció csak online működik) Hozd el a cimborákat, úgy olcsóbb a jegy! A jegyek elővételben online december 16-án 14:00 óráig, valamint érkezéskor a helyszínen is kaphatók. Elővételes jegyvásárláshoz kattints a képre:

jegy2 funkyparty


Helyszín
Dodge Garden – Székesfehérvár, Piac tér 1. (térkép)

Ezt érdemes megosztani!