Náluk mi szólunk: Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét

Egyéb kategória publikálta Fodor Luca E.

spaletta logoA kecskeméti Spaletta Étterem és Sörház csapata igazi Funky-arcok társasága: éjjel-nappal szól a Luxfunk, miközben a vendégek  exkluzív környezetben élvezik az étterem kínálatát és a remek söröket.

Ha lázba hoznak a finom ízek, a jó sörök és a Funky, Neked találták ki a Spalettát, amelynek jól strukturált, letisztult honlapjával a legapróbb részletekig tájékozódhatsz a lehetőségekről. Ennél fogva örömmel idézünk itt is arról, hogyan vallanak magukról, mit is képviselnek.

Róluk

Kellő tapasztalattal, kitartással, hosszú-hosszú tanulási és kutatási folyamattal, no meg mindezeknek köszönhetően kiváló kapcsolatokkal felvértezve kijelenthetjük: megcsináltuk! Újragondoltuk, elemeire bontottuk, újra összeraktuk, csiszolgattuk, simítgattuk, és a végén létrehoztunk egy olyan dolgot, melyre Kecskeméten nincs példa. Mert évek óta csak az dolgozott bennünk, hogy csináljunk már végre valami mást! Csináljuk máshogyan! Valósítsuk meg azt, amit mi gondolunk a vendéglátásról! Így született meg a Spaletta Étterem és Sörház.

Hosszú évek óta folyamatosan arra készültünk, hogy ha elérkezik az idő, olyat alkossunk, mely nem csak Kecskemét, de az ország gasztronómiai palettáján is különlegesnek számít. Jártuk az országot, a világot, folyamatosan figyeltünk, tanultunk, és tapasztalatokat gyűjtöttünk. És közben kerestük a helyet, ahol terveinket megvalósíthatjuk. Miután Jókai utcai épületünkre rátaláltunk, mely a múlt század elején Kecskemét sördepója volt, felújítottuk, így a több, mint 100 éves ház renovált külsőt és modern belsőt kapott. Összegyűjtöttük a szakma legjavát, és velük megvalósítottuk álmainkat: egy olyan helyet, ahol igazi sörözői hangulatban prémium söröket csapolunk, miközben a legmagasabb szinten kiszolgáljuk azokat, akik a kulináris élvezeteknek kívánnak hódolni egy különleges étteremben.

Így lett a Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

Ha ennél…

Az alapanyagokról így írnak: “Olyan környékbeli termelők, akik nem áldozták fel a mennyiség oltárán a minőséget, így „két kezükkel” munkálják a földet, nem használnak mesterséges anyagokat, s termékükben, terményükben benne van a magyar föld íze, zamata. Amit tőlük kapunk, mindig friss, finom, ízletes és egészséges! Nem véletlen, hogy éttermünkből száműztük a jól megszokott mesterséges, cukrozott szénsavas üdítőitalokat. Helyettük kézműves szörpöket kínálunk. Ami pedig a tányérokra kerül, annak túlnyomó része gluténmentes étel! Ahhoz, hogy ezeket a kincset érő alapanyagokat méltóképp tudjuk feldolgozni, és az eredmény ízben, látványban, minőségben a lehető legjobb legyen, konyhánkat csúcstechnológiával szereltük fel. S ha már elindultunk egy úton, arra gondoltunk, legyen teljes az, ami kitaláltunk. Magunk sütjük a kenyereinket a cukrász részlegünkön, itt készítjük a süteményeket, desszerteket, de még a sörház sörkorcsolyáit is.” Az ételválasztékért ezt nézd meg!

Ha innál…

“A söröző, kialakításának és berendezésének köszönhetően, kiválóan alkalmas arra, hogy nagyobb társaságok együtt hódoljanak a sörivás örömeinek, közösen izgulják végig a kivetítőkön futó meccseket. Ám arra is van lehetőség, hogy egy bokszba behúzódva lelki tanácsokkal lássuk el barátunkat. (Hogy aztán csatlakozzunk a 15 méter hosszú pultnál, vagy a könyöklős asztaloknál mulató díszes társasághoz!) Egy sörház, hatféle csapolt sör. De milyen hat? Nagyon hat! Hat olyan sör, melyből egy is elég lenne ahhoz, hogy vendégeink prémium minőséget élvezzenek. Mi pedig két kiváló cég három-három hordóját verjük csapra minden nap.” Ha bővebben érdekel az itallap, ide kattints!

Fotók

Elérhetőség

Cím: 6000 Kecskemét, Jókai utca 15.
Telefon: +36 (76) 614 744
Honlap: www.spalettaetterem.hu

Ezt érdemes megosztani!