Nyerj mikrofont a Luxfunk Funky Szilveszteren! – Üvöltsd 2016-ban saját mikrofonodba a Funky-t!

Egyéb publikálta Fodor Luca E.

mikrofonokFunky-arcok, a Luxfunk Funky Szilveszteren tovább emeljük a tétet: a DJ-, hang-, fény- és stúdiótechnikai partnerünk, a DJSoundlight.hu jóvoltából két mikrofont is kisorsolunk a regisztrálók között!

Mindig szerettél otthon énekelni, de csak befőttesüvegbe tudtál? Meguntad a zuhany alatti fellépéseket? Akkor a Te napod lehet az idei Luxfunk Funky Szilveszter, ahol a DJSoundlight.hu jóvoltából két értékes mikrofont is kisorsolunk a szerencsések között.

A mikrofonok

A 2015-ös év utolsó estéjén két profi mikrofon talál gazdára. Az egyik a 12.900 Ft értékű Prodipe – TT1 kardioid, dinamikus mikrofonja, a másik pedig a 18.900 Ft értékű, Prodipe – M-85 dinamikus, szuperkardioid mikrofonja. A beszéd és ének célra kiválóan használható mikrofonok a 15 éve stúdiótechnikai eszközöket gyártó, francia Prodipe cég termékei, melyeket Ludovic Lanen – az elismert stúdiótechnikai szakember – neve fémjelez.

Ahhoz, hogy megnyerd valamelyiket, ITT, a DJSoundlight.hu honlapján szükséges néhány adatot megadnod magadról.

Az adatmezők kitöltése után rögtön bekerülsz azok közé, akik között hostesseink a New Orleans Clubban megrendezett Luxfunk Funky Szilveszteren kisorsolják a két mikrofont. Elsőként a TT1-es, majd az M – 85-ös talál gazdára. Ha nem tudsz megjelenni a helyszínen, akkor se hagyd ki ezt a lehetőséget, mert ha nyersz, nyereményedet a veled előre egyeztetett módon eljuttatjuk hozzád.

Ha viszont szeretnél részt venni a 2015-ös év legnagyobb Luxfunk Party-ján, és velünk együtt örülni az újévnek – és ha szerencsés vagy, az ajándékodnak -, akkor ismerd meg részletes programajánlónkat ITT, majd jelezd jegyfoglalásodatLuxfunk Funky Szilveszterre, a webshopunkon keresztül.

Ezt érdemes megosztani!