Indul a Luxfunk Soul Power!

Luxfunk Soul Power LogoNem kell tovább várni az igazi Soul és Funk műsorra! Január 29-én elindul a Luxfunk Radio legújabb produkciója, a Luxfunk Soul Power!

A heti rendszerességgel jelentkező Soul-Funk műsorban eredeti bakelit lemezek pörögnek igazi lemezjátszókon, egy nagy múltú, patinás stúdióban. A Luxfunk olyan lemezeket játszik majd melyek a vasfüggönyön túlra nem jutottak el, és olyan helyszínen tesszük mindezt, ahol annak idején tilos volt. A dalokról, előadókról, szerzőkről és a kiadókról szóló story-k, botrányok, pletykák mellett értékes, komoly háttér információkat adunk át, valamint szakértő vendégek segítségével magyarázzuk el a zenét, a stílusokat és azt, hogy mi miért lett siker…vagy esetleg miért nem. Úgy érezzük, kötelességünk bepótolni a hiányt.

A
gas logo
jóvoltából elindul a Luxfunk Soul Power!

A Luxfunk Soul Power a Magyar Rádió Márványtermének stúdiójában, a legendás 23-asban készül. A hatalmas, 10 éve pihenő stúdiólemezjátszókra – melyek most a Soul Powert szolgálják – sosem kerültek még fel ekkora ritkaságok. Ezek közül sokat a Luxfunk Radio jóvoltából a Soul és Funk rajongók először hallanak majd, pedig legtöbbjük annak idején – amíg nekünk Gedeon Bácsit szabadott hallgatni – felpezsdítette a nyugatot, slágerlistákat vezetett.

Kedvcsináló
Ilyen lesz a feeling –

      zenei montázs a műsorból

Luxfunk Soul Power – képek a kulisszák mögül

Fotó: Sulyok László


A Soul zene és a Funky Groove kedvelőinek nagy örömére a Luxfunk Soul Power 2012. január 29-től, minden vasárnap 20-tól 22 óráig hallgató a Luxfunkon, valamint január 30-tól a Luxfunk Fm partnereinek műsorán.

Ezt érdemes megosztani!

Hozzászólás (7)

 1. 1belabacsi
  Szép estét! Nagyon tetszett az első adás, kíváncsian várom a továbbiakat! Sok sikert Mindnyájuknak a színvonalas csatornáért! Minden jót!
 2. GulicsNorbert
  Tisztelt 1belabacsi! Köszönjük az elismerést, és reméljük a további műsorok is elnyerik tetszését! Szép napot! Gulics Norbert
 3. 1belabacsi
  Tisztelt Gulics Norbert! Nem csalódtam, az adás nekem továbbra is szenzációs, mert feleleveníti a '80-as évek végi időket, a dél-alföld akkoriban talán legnagyobb funky-soul-rnb barlangjának, a szegedi Tisza Gyöngyének hangulatát! Hálás köszönet érte, munkájukhoz kitartást, sok egészséget kívánok! 1belabacsi
 4. GulicsNorbert
  Tisztelt 1belabacsi! Amennyiben megtisztel további észrevételeivel annak örülünk, akkor is, ha nem teljesen pozitív. Ami nekem feltűnt, hogy a déli országrészben arányaiban több a Funk rajongó, mint más országrészeken. Ebben közre játszhat az a tény, hogy a 90-es évek előtt a Jugoszláv piacról könnyebb volt beszerezni a nyugati "tiltott" lemezeket? Kinek köszönhetjük (név szerint) a Funk népszerűsítését, a szegedi "Tisza Gyöngyének hangulatát"? Amennyiben nem tekinti tolakodásnak kezdeményezném a tegeződést. Üdv GN
 5. zsolesz1009
  Bár csak útközben is tudnálak benneteket hallgatni! Feldobná a napot egész nap az autóba ülve,de majd egyszer ennek is eljön az ideje. NAGYON NAGYOK VAGYTOK!!!
 6. admin
  Köszi Zsolesz! Ennek már itt az ideje. Mobilnet, line in a fejegységen. Ha ez a kettő megvan, akkor egy audio kábel a mobil és a vas közé és máris szólunk! ;)
 7. zsolesz1009
  Köszi a segítséget! akkor nincs más dolgom,mint egy másik fejegységet beszerezni,de nem túlzok ha azt mondom nekem megéri,mert tényleg a funky a mindenem. Üdv Zsolesz

Szólj hozzá