Kultúrpecek Troublemannel – Új Facebook rovat indul!

Troubleman (Luxfunk DJ)Funky-arcok, új Facebook rovattal jelentkezünk, hogy megoszthassuk Veletek, mi fán terem a Breakfunk. A Kultúrpecek- felelős Troubleman lesz, aki  minden hétfőn, szerdán és pénteken finom fülnek-valóval gazdagítja majd a zenei palettánkat.

Troubleman a ’90-es években vált igazi Funk rajongóvá, így a 2000-2005-ös évek Breakfunk szele is meglegyintette, őt személyesen 2008-ban egy Aldo Vanucci és Featurecast produkció által. Szerelem volt ez első hallásra: „megdobbant a szívem, éreztem, hogy valami történni fog!”.

Történt is. A klasszikus elemekkel átszőtt, dinamikus Breakfunk új irányt adott vinylgyűjtési szenvedélyének: jelenleg sokszáz Breakfunk és mashup bakelit értő fülű gazdája, miközben gyűjteményét folyamatosan bővíti tovább, bár ebben a formában nagyon kevés darab elérhető. Teljes, többezres kollekcióját 17 éve gyarapítja nagy szakértelemmel.

Breakfunk kincseit apránként, minden hétfőn, szerdán és pénteken megosztja Veletek a Luxfunk Facebook oldalon, hogy minden érdeklődő közelebb kerülhessen ehhez az izgalmas zenei műfajhoz a Kultúrpecek rovat által.

Kövessetek minket a Facebookon, és figyeljétek a cikkeinket, hiszen nem csak Troubleman, hanem más Luxfunk DJ-k is nyitottak az újdonságokra. Legutobb pl. DJ Berry Breakfunk mixét publikáltuk podcast formájában!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá