Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

  • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

Luxfunk Radio Funky Szilveszter 2023 @Symbol Budapest

2023.12.31. @ 21:30 - 2024.01.01. @ 04:00

Luxfunk Radio Funky Szilveszter 2023 @Symbol Budapest
Luxfunk Radio Funky Szilveszter 2023 @Symbol Budapest

Funky Szilveszter 2023 Budapesten, a Symbolban, a Luxfunk Radio Funky Party-ján!

Ha szereted a Funky-t, Szilveszterezz a Luxfunkkal a Symbolban! Nádor Dávid, Edvárd Gergely (sax), Andrew J., és Steelor a házban!

Étel, ital, zene és tánc a Symbol üvegtetős Gardenjében, a Luxfunk Party-k budapesti rezidenciáján, ahol méltóképpen mulathatod át az év utolsó éjszakáját! A különleges öt fogásos vacsora és a fergeteges ünneplés hangulatáról a Luxfunk Radio fellépői gondoskodnak!

Villogó táncparkettel, éjfélkor konfetti ágyúval köszöntjük 2024-et, majd újévi fogásokkal kínáljuk vacsoravendégeinket, ezután pedig kezdődhet az ünneplés hajnalig.

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

“Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Ezen az éjszakán a Luxfunk lemezlovas csapatából a kétszeres magyar DMC bajnok, Andrew J. lesz az egyik DJ, mellette a Luxfunk egyik energiabombája, Steelor áll majd, hogy együtt, egyszerre válogathassák a Funky-arcok kedvenceit.

A DJ-s buli előtt, a vacsora alatt live act produkció alapozza a hangulatot: Nádor Dávid énekel, Edvárd Gergely szaxofonozik miközben Andrew J teszi alájuk a dög Funk groove-okat. Nádor Dávid a Voice és az X-Factor dobogós énekese, rendszeres fellépője a Dancing with the Stars és a Csináljuk a fesztivált TV műsoroknak. Michael Jackson, Bill Whiters, Marvin Gaye, Al Green, George Michael, R Kelly, Stevie Wonder, Bruno Mars, stb előadók feldolgozásait adja elő szaxofonos kísérettel.

Hangold rá magad a bulira!

  • Nézd meg a legutóbbi Luxfunk Party fotógalériáját itt!
  • Tölts le Andrew J. mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Tölts le Steelor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Nézz Andrew J. Luxfunk Live videókat itt!
  • Nézz Steelor Luxfunk Live videókat itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
  • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Jegyek

Sétálójegyek:
  • SÉTÁLÓJEGY: elővételben 8.900 Ft, helyszínen 11.000 Ft (Belépés 21:30-tól).
  • VIP SÉTÁLÓJEGY: elővételben 14.900 Ft, helyszínen 16.000 Ft (Belépés 22:30-tól). A jeggyel látogatható a VIP terület, mely külön italpulttal és mellékhelyiséggel rendelkezik.
Asztalfoglalás és belépőjegy árak vacsorával:
  • DIAMOND 64.900 Ft | Garden terem
  • GOLD 59.900 Ft | Italian terem
  • SILVER 54.900 Ft | Sport Pub terem
A DIAMOND/GOLD/SILVER belépőjegy tartalmazza az 5 fogásos vacsorát a kínált borokkal, korlátlan üdítőital és ásványvíz fogyasztást a vacsora ideje alatt, éjféli menüt, valamint belépést az összes programra és a VIP területre.

Szilveszteri menü

Welcome drink: Gin Mojito / Hugo / Pornstar Martini
 
Amuse bouche: Cukkíni és pirított garnéla paradicsom habbal és parmezàn ropogóssal
 
Előétel: Langyos libamáj lilahagyma lekvárral pácolt körtével és diós kaláccsal / (Vegetáriánus opció) Lassan sült sütőtök lilahagyma lekvárral pácolt körtével és diós kaláccsal
Bor: Haraszthy Sir Irsai Olivér ‘22 / Mád Hárslevelű ‘22
 
Leves: Céklás szarvas erőleves töltött tésztával és erdei gombával / (V) Céklás zöldség erőleves töltött tésztával és erdei gombával
 
Főétel: Borjúszűz édesburgonya fánkkal szilvás lilakáposzta krémmel és ropogós sonkával / (V) Grill kecskesajt aszalt paradicsomos bulgúr salátával égetetett répával és zöldorsó krémmel
Bor: Günzer Tamás GT 50 ’16 / Takler Merlot ‘19
 
Desszert: Joghurtos zöldalma mousse, fahéj, karamell és brownie ízekkel
Koktél: Bumbu Cream
 
Éjféli falatok:
Olasz pizzaszelet válogatás
 
Kapunyitás: 19:00 | Vacsora kezdete: 20:30 | Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2023.12.31. @ 21:30
Vége:
január 1. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , , , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Telefon:
+361 401 7585
E-mail:
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website