Luxfunk Radio Funky Party 2020.02.08. @Lock, Budapest – fotók

Luxfunk Radio Funky Party 2020.02.08. @Lock, Budapest – fotók

Semmi warmup, egyből buli. A 22 órás nyitás után gyakorlatilag pillanatokon belül megtöltötték a klubot és a táncparkettet a Luxfunkerek.

A Luxfunk Radio 2020. február 8-ai, budapesti Funky Party-ján a Lock-ban a Luxfunk csapatból Zsé adta (volna) a warmupot, de gyakorlatilag nem nagyon volt szükség alapozó zenékre, így Zsé inkább hamar a lényegre tért. DJ Soulja és DJ Quick váltotta Zsét, a remixek után a buli második felében előkerültek az igazi nagy klasszikus kedvencek is. A DJ-k szettjét Borits Péter congával, Ritmo pedig Funky gitárral fűszerezte. 

Köszönjük, Funky-arcok, hogy ekkorát buliztatok velünk!

A bulira elővételben minden jegy elkelt, sokan nem jutottak be. Ezért javasoljuk, hogy mihamarabb csapjatok le a következő party jegyeire. Itt találjátok, hogy hol és mikor lesz legközelebb Luxfunk Party!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

“Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá