Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2024.02.17. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2024.02.17. – fotók

Február 17-én tartottuk 2024 első Luxfunk Radio Funky Party-ját Budapesti rezidenciánkon, a Symbolban. Akkorát buliztunk, hogy ezzel a lelki töltéssel valahogy csak kihúzzuk a következő dátumig, május 4-éig.

Előre szóltunk, hogy a warmup nagyon finom lesz. Ezt az ígéretet Dj LLeo, a Luxfunk lemezlovas csapat legújabb tagja tartotta be, oldalán Bálint Gergellyel aki olyan gyönyörűen díszítgetett szaxofonjával, hogy csak úgy olvadoztunk. 

Ahogy szoktuk, teljesen megtelt a Symbol, így Big Mo és DJ Hangya jó szokásunkhoz híven hajnal 4-ig rakta a Funky-arcok kedvenceit, megtűzdelve néha egy-egy amolyan Luxfunkos iránymutató finomsággal, desszert gyanánt. Ezt a bulit úgy terveztük, hogy minél analógabb legyen, így a legtöbb zene eredeti lemezről pörgött.

Nem tudunk elég hálásak lenni Nektek, Funky-arcok azért, hogy ennyire hűségesen visszajártok hozzánk, sokan vidékről felutazva, szállást foglalva. Hálánk jeléül igyekeztünk jobbá tenni az estéteket. Bízunk benne, hogy ez most is sikerült.

Ismét köszönjük a Symbolnak is azt, hogy állandó otthont biztosít ennek a szuper közösségnek, a Luxfunk Party-knak, lesve és kiszolgálva minden kérésünket, észrevételünket, támogatva a megújulást, fejlődést.

Ne feledjétek: a Symbolban is december 31-ig megvagyunk a dátumokkal! Legközelebb május 4-én találkozunk! Az eseményt itt találod:

Következő Luxfunk Party-k

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 

Do You Wanna Get Funky?

“Do You Wanna Get Funky?” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Radio Funky Party közönsége egy 2007 óta épülő közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk!
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Radio Funky Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt!
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le Luxfunk Radio Funky Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá