Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.02.04. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.02.04. – fotók

Görbítettük a teret!

Valami megfogalmazhatatlan varázslat történt ezen a Funky Party-n. Kis híján 800 Funky-arc vibrált együtt a Symbolban a Luxfunk Radio Funky Party-ján

Nagyon hamar megérkeztek a Luxfunkerek, fél 11-kor már rendesen a tárgyra tértünk. A Symbolban, a Luxfunk Radio Funky Party-sorozatának rezidenciáján megint teltházzal mutattuk meg, hogyan lehet úgy bulizni, hogy mindenki táncol, mindenki boldog. A warmupban a Symbol rezidense, Toto Jr. valamint a Luxfunk csapatából Andrew J. diktálta a groove-ot, de elég hamar csatlakozott Steelor, hogy a meglepően gyorsan összegyűlő Funky-arcokkal szétszakítsuk a házat.

Budapesten Funky Party-n most először emelete az est fényét az a villogó táncparkett, amit reményeink szerint máskor is megtöltünk, és ha igény van rá, szívesen visszük vidéki Luxfunk Party-kra is.

Hajnal négykor még tele tánctérrel nyomtunk pause-t a bulira, hogy aztán április 15-én 5vös Lászlóval és DJ Hangyával innen folytassuk a következő Symbolos Luxfunk Party szeánszon. Köszönjük mindenkinek a csodás estét!

Elérhető a buli felvétele is, letöltheted innen!

Nézd meg a február 4-ei Luxfunk Party-n készült fotókat:

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá