Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.04.15. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest 2023.04.15. – fotók

Figyeld a jókedvet!

Eljöttetek, Funky-ra buliztatok. Itt mindenki tudta, hogy mire jön, és ez látszik az arcokon.

Ezen a Luxfunk Party-n a Luxfunk csapatból 5vös László és DJ Hangya válogatta a Luxfunkerek kedvenceit, időnként diktálva azt is, hogyan gondoljuk mi az egyediséget. Megint varázslat történt.

Köszönjük, Funky-arcok! Külön köszönetet mondunk a villogó táncparkettért a ledtancter.com-nak, és a szuper szezonért és a támogató hozzáállásért a Symbol Budapestnek, ahol páratlan együtt gondolkodást tapasztalunk. A Symbolban legközelebb október 7-én találkozunk egy klasszik Funky szeánszon, akkor DJ Quick és DJ Revolution teszi oda a libabőrt.

Addig pedig az alábbi helyszíneken és dátumokon várunk Benneteket:

  • 06.10 – Budapest Park (Big Mo + DJ Sampler)
  • 07.21 – A38 Hajó, Tetőterasz – 16. Luxfunk szülinap (DJ Deza & Dj Taylor)
  • 08.04 – Delta Club, Balatonmáriafürdő (DJ Hangya)
  • 08.11 – Budapest Park (SlimFit + Whiteboy)
  • 09.16 – Albabar, Székesfehérvár (DJ Taylor)

Ti vagytok a legjobbak, Funky-arcok!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá