fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

  • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2022.08.05: Luxfunk Radio Funky Party @Delta Club, Balatonmáriafürdő

2022.08.05. @ 22:00 - 2022.08.06. @ 04:00

2500HUF
Luxfunk Radio Funky Party 2022.08.05. Delta Club Balatonmáriafürdő 1200x628

Ismét a Balatonon bulizunk Érzed velünk az igazi libabőrt Balatonmáriafürdőn

Luxfunk Radio Funky Party a Delta Clubban!

Harmadik alkalommal teszünk eleget a balatonmáriafürdői Delta Retro Music Factory meghívásának. Visszük a Funky-t és a libabőrt!

Az ország legnagyobb Funky közösségének szeánszain felnőtt Funky-rajongók buliznak. A Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire nosztalgiázhat. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Húszfős lemezlovas csapatunkból a klasszikus Funky és Disco-Funk stílussal DJ Hangya gondoskodnak a hangulatról.

Nyitás: 22:00 óra

Jegyek

  • Elővételes és helyszíni jegy: 2500 Ft
Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban augusztus 5-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók a készlet erejéig.

Foglald le a jegyeidet az oldal alján!

Hangold rá magad a bulira!

  • Tölts le Dj Hangya mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
  • Nézz meg egy videót egy korábbi Deltás Luxfunk Party-ról itt!
  • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
Belépés
Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk, hanem a vásárláskor megadott email címedre küldjük el. Az e-mailre a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert az email-ben található QR kód segítségével történik a beléptetés!
 
Hozd el a haverokat!
Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!
 
Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2022.08.05. @ 22:00
Vége:
2022.08.06. @ 04:00
Összeg:
2500HUF
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Delta Retro Music Factory
Gr. Széchényi Imre tér 7.
Balatonmáriafürdő,
+ Google Térkép
Phone
+36 85 376 747
View Helyszín Website