fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2022.10.08: Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest

2022.10.08. @ 21:00 - 2022.10.09. @ 04:00

4000HUF
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2022.10.08.
Luxfunk Party @ Symbol Budapest 2022.10.08.

Luxfunk Party - Megnyitjuk az őszt! Érzed velünk az igazi libabőrt! DJ Hangya és DJ Taylor a Symbolban!

Luxfunk Radio Funky Party a Symbolban!

A nyári bulik után visszatérünk a Luxfunk Party-k őszi-téli helyszínére a Symbolba!
Túl a Luxfunk Radio 15. születésnapján és néhány teltházas nyári bulin, itt az ideje behúzódni a falak közé.

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin a Symbolban, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 
Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezen az estén két „nagyöreg” alapító barátunk, DJ Hangya és DJ Taylor keveri a legnagyobb Funky slágereket. A régi Luxfunkereknek nem kell bemutatni, mekkora feeling, amikor ez a páros játszik, az újaknak pedig kihagyhatatlan élmény! A warmup session-t a ház rezidense, Toto Jr. prezentálja, a congáknál pedig Borits Péter diktálja a ritmust. Érezd velünk az igazi libabőrt!

Kapunyitás: 21:00 óra

Jegyek

 • Elővételes standard jegy: 4000 Ft (elfogyott)
 • Helyszíni standard jegy: 5000 Ft (érkezéskor váltható)
 • Elővételes V.I.P. jegy: 6000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (elfogyott)
 • Helyszíni V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
 • Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban október 8-án 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.

Az elővételes jegyek elfogytak! Már csak érkezéskor, a helyszínen válthatók jegyek, a készlet erejéig!

Asztalfoglalás: +36307484050 / [email protected]

Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása

Jegyek visszaváltása

A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Hangold rá magad a bulira!

 • Töltsd le az előző Symbol Budapest-es Luxfunk Party felvételét itt!
 • Nézd meg a legutolsó Luxfunk Party fotóit (Budapest Park) itt!
 • Tölts le DJ Hangya mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • …és DJ Taylor mixeket és Luxfunk Party felvételeket pedig itt!
 • Nézz DJ Taylor Luxfunk Live videókat itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a Luxfunk Radio-t itt!

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2022.10.08. @ 21:00
Vége:
2022.10.09. @ 04:00
Összeg:
4000HUF
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Helyszín

Symbol
Bécsi út 56.
Budapest, Pest 1036 Magyarország
View Helyszín Website

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website