fbpx
Luxfunk Party betöltése

« Összes Luxfunk Party

 • Ez az Luxfunk Party elmúlt.

2023.09.16: Luxfunk Radio Funky Party @Albabar, Székesfehérvár

2023.09.16. @ 22:30 - 2023.09.17. @ 04:00

Luxfunk Radio Funky Party 2023.09.16. @Albabar, Székesfehérvár

Luxfunk Radio Funky Party 2023.09.16. @Albabar, Székesfehérvár

Luxfunk Radio Funky Party 2023.09.16. @Albabar, Székesfehérvár

Luxfunk Party Székesfehérváron! Érzed velünk az igazi libabőrt az Albabarban!

Funky-arc vagy és felnőttekkel buliznál? Ez a Te estéd! A Luxfunk Radio Funky Party szeptember 16-án Székesfehérvárra viszi a libabőrt! DJ Taylor és DJ Deza a házban!

Nem újdonság Székesfehérváron a Funky Party: több korábbi, teltházas buli után, és egy covid által elmosott dátummal a hátunk mögött most először jutunk el az Albabarba, hogy ott is találkozzunk a Funky-arcokkal.
 
Az ország legnagyobb Funky közösségének szeánszain felnőtt Funky-rajongók buliznak. A Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire nosztalgiázhat. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Szeptember 16-án húszfős lemezlovas csapatunkból a székesfehérvári Albabarban DJ Taylor és DJ Deza lép a DJ pult mögé, a Funky-gitárt pedig Ritmo pengeti.
Nyitás: 22:30

Jegyek

 • Online elővételben és a helyszínen: 3000 Ft

Foglald le a jegyeidet!

Hangold rá magad a bulira!

 • Tölts le DJ Taylor mixeket és Luxfunk Party felvételeket itt!
 • …és DJ Deza mixeket és party felvételeket itt!
 • Nézz DJ Taylor Luxfunk Live videókat itt!
 • Nézz meg korábbi Luxfunk Party videókat itt!
 • Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt!
 • Hallgasd a korábbi Luxfunk Party felvételeket akár 24 órában a Luxfunk Dance csatornán, itt!
Belépés
Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk, hanem a vásárláskor megadott email címedre küldjük el. Az e-mailre a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert az email-ben található QR kód segítségével történik a beléptetés!
 
Hozd el a haverokat!
Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!
 
Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Party közönsége egy 2007 óta épülő Funky zenei közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

 1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk! Szerintünk ha a Luxfunk Radio-t rendszeresen hallgatod, és tetszik, akkor már egészen biztosan igazi Funky-arc vagy.
 2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
 3. Gyere el a Luxfunk Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt! Szórakozz egy olyan bulin, ahol nem az órádat és a cipődet nézik, hanem rád mosolyognak, csak mert ugyanarra a zenére indultok be.
 4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
 5. Töltsd le a Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!
 

Ezt érdemes megosztani!

Részletek

Kezdés:
2023.09.16. @ 22:30
Vége:
2023.09.17. @ 04:00
Luxfunk Party kategória:
Luxfunk Party címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.luxfunkradio.com

Szervező

Luxfunk Radio
Phone
+361 401 7585
Email
webshop@luxfunkradio.com
View Szervező Website

Helyszín

Albabar, Székesfehérvár
Rákóczi u. 1.
Székesfehérvár, Fejér 8000 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+3670 455 4566
View Helyszín Website