Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Szilveszter 2023. – fotók

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Szilveszter 2023. – fotók

Fergeteges volt a Symbol Szilveszter 2023 – Luxfunk Radio Funky Party!

A Luxfunk Party 2023 szilveszterén is pont úgy sült el, mint szokott: a jókedvű, Funky-t szerető közösségről, a Funky-arcokról szólt, akik hatalmasat buliztak együtt a Symbol Budapest falai között.

Tettünk egy ígéretet, hogy megmutatjuk, mi hogyan bulizunk Funky-ra. Ezt az ígéretet be is tartottuk. Volt mit ünnepelnünk, hiszen ha visszatekintünk a 2023-as évre, sokat nőtt a közösségünk egy év alatt. Hálásan köszönjük a Symbol Budapest támogatását is, hogy alkalomról alkalomra biztosítja a Funky-arcok kultúrált szórakozásához a profi feltételeket.

Az év utolsó Luxfunk Party-ján fenséges, ötfogásos vacsorával indítottunk, amihez a háttérzenét Nádor Dávid énekkel, Edvárd Gergely szaxofonnal, Andrew J pedig dög Funk groove-okkal adta. A vacsora után – ahogy az lenni szokott – nagyon hamar a lényegre tértünk: a villogó táncparkett fényében táncoló talpak alá a zenét Andrew J. és Steelor rakta, hogy meg sem álljunk a bulival hajnal négyig.

Köszönjünk mindenkinek, aki közelről és nagyon messziről egyaránt eljött! Mindig mondjuk: Ti vagytok a legnagyobbak!

Találkozunk február 17-én, ugyanitt!

Találkozzunk újra!

Következő Luxfunk Party-k

A Symbol Budapest saját fotógalériáját itt találod:

A Luxfunk Radio Funky Party-ról

Mit kínál a Luxfunk Party?

Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!
 

Do You Wanna Get Funky?

„Do You Wanna Get Funky?” – szólalt meg adásunk első dalaként 2007 június 1-én a C&C Music Factory slágere. A Do You Wanna Get Funky party sláger mondandója azóta is a mindent eldöntő kérdésünk. A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

Csatlakozz a Luxfunk közösséghez!

A Luxfunk Radio hallgatói és a Luxfunk Radio Funky Party közönsége egy 2007 óta épülő közösség. A tagjai a Funky-arcok®. Ha szeretnél csatlakozni a Luxfunkerek közösségéhez, akkor nem kell mást tenned, mint

  1. Hallgasd rendszeresen a Luxfunk Radio adásait és fertőződj meg velünk!
  2. Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj a party időpontokról és a letölthető legújabb mixekről, party felvételekről!
  3. Gyere el a Luxfunk Radio Funky Party-kra és érezd velünk az igazi libabőrt!
  4. Tölts le Luxfunk Blackmix adásokat és ismerkedj meg a Luxfunk Radio lemezlovasaink munkásságával! Előbb-utóbb biztosan neked is lesz kedvenc Luxfunk DJ-d.
  5. Töltsd le Luxfunk Radio Funky Party felvételeket, hallgasd meg, hogy mekkora hatalmas feeling és hangulat egy igazi Luxfunk Party! De ne feledd: a felvétel sosem adja át az érzést úgy, mintha ott lennél élőben. A legjobb, ha eljössz és megnézed!

Ezt érdemes megosztani!

Szólj hozzá